Právě vysíláme

INSTAGRAM představuje zajímavou novinku, která čelí závislosti na sociálních sítích

18. listopadu 2018 12:10
INSTAGRAM představuje zajímavou novinku, která čelí závislosti na sociálních sítích

Instagram zažívá obrovský boom a mnozí uživatelé nyní na sociální síti tráví víc času, než například s rodinou, či kamarády. Vedení sociální sítě se proto rozhodlo s tímto problémem něco udělat a přišlo se zajímavou novinkou. Pomůže lidem omezit čas trávený na Instagramu?

O co jde?

O instagramové novince se spekuluje už od srpna, kdy vedení sociální sítě poprvé naznačilo, že se problému závislosti chce aktivně zabývat. Někteří ale zpochybňovali, zda Instagram tento slib splní.

Populární sociální síť ale překvapila a nyní představuje funkci Your Activity (Vaše aktivita). Uživatelé ji najdou  kliknutím na ikonu hamburgeru v pravém horním rohu obrazovky. Naskočit by poté měla tato obrazovka:

Bude nová funkce účinná?

Uživatelé si díky nové funkci Your Activity budou moci kontrolovat kolik času denně stráví na Instagramu. A nejen to. Kliknutím na Set Daily Reminder (Určit denní připomenutí) si uživatelé Instagramu budou moci i určit jak moc času chtějí na sociální síti trávit denně. Pokud tento limit překročí, aplikace jim to připomene.

Sociální síť si za novinku vysloužila pochvalu. Funkce Your Activity by v brzké budoucnosti měla být dostupná po celém světě. Co si o novince myslíte vy?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Esquire UK, Instagram

3 rady, jak získat na Instagramu co nejvíce followerů

Články, které by tě mohly zajímat