Právě vysíláme

Jak budou probíhat finálová kola SUPERSTAR? Konečně to víme!

15. května 2020 12:10
Jak budou probíhat finálová kola SUPERSTAR? Konečně to víme!

Jak budou probíhat živá kola soutěže SuperStar? Budou se moct kvůli pandemii koronaviru vůbec uskutečnit? Jedna z televizí, na které se show vysílá, nám konečně dala odpověď!

Do této doby si televize s vysíláním nemusela dělat starosti. Doposud vysílané díly byly totiž předtočené a soutěžící, štáb ani porota nemuseli řešit žádná bezpečnostní opatření. Situace kolem koronaviru však všechno změnila a soutěž se tak musí přizpůsobit vládním nařízením. A jelikož diváky zajímalo, jak to bude s živými přenosy, televize Markíza vydala tiskové prohlášení o budoucnosti soutěže.

SuperStar bude mít tento ročník 2 finálová kola, která budou vysílána živě a během nichž budou o finalistech rozhodovat už diváci prostřednictvím SMS hlasování,“ oznámila slovenská Markíza a dodala, že finálová kola se budou vysílat bez diváků a štáb bude soutěžící natáčet pouze s rouškami. Při vystoupení však roušky nebudou nutné a nebude je nosit ani porota.

Vítěze letošního ročníku SuperStar budou diváci znát ještě před začátkem léta. Televize prý dělají všechno proto, aby natáčení proběhla bez komplikací.

 

Zdroj: Markíza

Články, které by tě mohly zajímat