Právě vysíláme

Jak dnes vypadá dcera Paula Walkera? Vdala se a věnuje se modelingu

12. září 2022 13:10
Jak dnes vypadá dcera Paula Walkera? Vdala se a věnuje se modelingu

V listopadu uplyne devět let od smrti Paula Walkera. Když tragicky zahynul při autonehodě, měla jeho dcera Meadow pouhých patnáct let. Dnes už je z ní vdaná paní. Loni v říjnu se si vzala herce Louise Thortona-Allana a aktivně se věnuje modelingu.

Meadow Walker letos oslaví své čtyřiadvacáté narozeniny. Už téměř rok je přitom vdanou paní. Vzala si herce Louise Thortona-Allana, a to jen dva měsíce po zásnubách. Obřad pro ty nejbližší proběhl v Dominikánské republice, k oltáři dceru Paula Walkera doprovázel jeho dobrý přítel Vin Diesel, který je zároveň kmotrem Meadow.

Walker vyrostla do krásy, už v roce 2017 se upsala modelingové agentuře DNA Models. Spolupracovala například se značkami Proenza Schouler a Givenchy, od níž měla dokonce svatební šaty.

Vedle modelingu se ale věnuje také charitativní organizaci The Paul Walker Foundation, kterou vybudovala jako poctu svému otci, jenž se právě charitativní činností velmi zabýval. Velké finanční prostředky věnoval například na pomoc lidem, které v roce 2010 zasáhlo zemětřesení na Haiti.

Podívejte se do galerie, jak dnes Meadow vypadá!

 

Články, které by tě mohly zajímat