Právě vysíláme

Jake Paul se na tiskové konferenci svého bratra popral s boxerem Floydem Mayweatherem

7. května 2021 13:10
Jake Paul se na tiskové konferenci svého bratra popral s boxerem Floydem Mayweatherem

Jake Paul opět rozvířil internetové vlny a jeho jméno trendovalo na sociálních sítích. Na tiskové konferenci svého bratra se totiž popral s boxerskou legendou Floydem Mayweatherem.

Mayweather se 6. června utká v boxerském zápase s youtuberem Loganem Paulem, bratrem kontroverzního Jakea Paula, kterému hodně lidí nemůže přijít na jméno. Jake totiž nabyl velké sebevědomí po vyhraných zápasech s wrestlerem Benem Askrenem a bývalým basketbalistou Natem Robinsonem a nyní na sociálních sítích provokuje profesionální MMA zápasníky.

Ačkoliv hvězdou tiskové konference měl být pětadvacetiletý Logan Paul, nakonec to byl bohužel jeho mladší bratr. Jake Paul totiž přišel k Maywetherovi, začal mu nadávat a poté mu ukradl čepici. Hned poté došlo k menší bitce, kterou zarazili až bodyguardi.

Jake celou věc plánoval a opět si chtěl zvednout sledovanost. To se mu ostatně podařilo, protože v den tiskové konference jeho jméno trendovalo na Twitteru.

V týmu Jaka Paula je i Čech Jon Mariánek. Ten se stal v posledních den terčem kritiky za to, že vyzval na zápas Karlose Vémolu a silně urazil šéfa organizace Oktagon Ondřeje Novotného. Jeho chování pak nenechalo chladnými ani české fightery, kteří si Jona podali na sociálních sítích.

Zdroj: Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat