Právě vysíláme

Jakub Štáfek se pochlubil fotografií těhotné manželky

7. dubna 2023 12:54
Jakub Štáfek se pochlubil fotografií těhotné manželky

Jakub Štáfek s manželkou Dominikou budou brzy dvojnásobnými rodiči. Herec se pochlubil na svém instagramu fotografiemi z dovolené, mezi nimiž byla i jedna odhalující partnerčino těhotenské bříško.

Herec Jakub Štáfek si minulý rok vzal svou dlouholetou partnerku Dominiku, s níž má dvouletou dceru Olívii. Nyní k rodince přibude další nový člen. Hvězda Ulice už v únoru prozradila, že jsou s manželkou v očekávání. „Abych předešel pochybnostem o tom, zda má moje žena velký apetit. Ano! Má! Žere jako prase, protože čekáme dalšího člena rodiny,“ svěřil se.

Podle fotografie, kterou Štáfek nyní zveřejnil na svém instagramu mezi dalšími snímky z dovolené, je již Dominika v pokročilém stádiu těhotenství. Bříško má už totiž viditelně zakulacené.

O pohlaví druhého dítěte zatím herec nepromluvil, už v minulosti se ale nechal slyšet, že ať bude mít kolik dětí chce, vždycky se mu narodí holčička. Dcera Olivie mu podle jeho slov zcela změnila život. „Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí kluci na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil,“ rozesmál herec publikum v 7 pádech Honzy Dědka.

Články, které by tě mohly zajímat