Právě vysíláme

Japonec se zbláznil do kolie. Utratil stovky tisíc, aby vypadal jako pes

9. června 2022 9:10
Japonec se zbláznil do kolie. Utratil stovky tisíc, aby vypadal jako pes

Je přirozené, že se člověk snaží jít za svým snem. Přání některých lidí však bývají opravdu zvláštní. Jako například to Japonce, který chtěl být celý život zvířetem. Rozhodl se proto, že si nechá vytvořit kostým psa v životní velikosti.

Toko byl vždy milovníkem zvířat, obzvláště pak psů. Dokonce se nechal slyšet, že by pro něj bylo splněním snu, kdyby se alespoň na chvíli čtyřnohým mazlíčkem mohl stát. Vzal tedy své úspory a v částce zhruba 350 tisíc korun si nechal ušít kostým kolie. „Vypadá tak reálně, když ho mám na sobě,“ zhodnotil muž.

V kostýmu následně začal natáčet videa, které průběžně zveřejňoval na YouTube. Ta se během několika dní stala virálními. V obleku fenky jménem Lassie, jak Toko říká svému alter egu, se ve snímcích muž válí po zemi, podává packy či mává nohami přesně tak, jako psi. Mnozí zpočátku proto jen stěží chtěli věřit tomu, že v masce se ukrývá skutečný člověk.

Toko se však dočkal také negativních reakcí. „Nehledě na to, kolik peněz utratíš, nikdy z tebe nebude skutečný pes,“ napsal mu jeden ze sledujících.

Kostým si Japonec nechal vyrobit u společnosti, která má na starosti také masky pro filmy a seriály. „Díky nim jsem si splnil svůj sen a stal se zvířetem!“ raduje se Toko.

Články, které by tě mohly zajímat