Právě vysíláme

Jaromír Jágr opět vtipkuje, chtěl by zpět do NHL

14. července 2022 14:17
Jaromír Jágr opět vtipkuje, chtěl by zpět do NHL

Jaromír Jágr je známý vtipálek. Neodpustil si proto poznámku směrem k americkým hokejovým agentům a nechal se slyšet, že je stále bez angažmá. Právě teď se totiž v NHL otevřel trh s volnými hráči.

V NHL se ve středu otevřel trh s volnými hráči. Zatímco Dominik Kubalík putuje do Detroitu, David Rittich mění své nashvillské působiště za Winnipeg a Pavel Zacha míří do Bostonu, kde se pravděpodobně potká s Davidem Pastrňákem a Krejčím, zatímco Jaromír Jágr své angažmá stále „hledá“. Nezapomněl proto zavtipkovat na twitteru.

„Já jsem stále volný. Takže znovu, 195 centimetrů, 120 kilo… 50 let, pomalý, ale silný a mám dobré ruce,“ nabízela česká osmašedesátka své služby na sociální síti. Dodala, že případnému týmu může přinést zkušenosti. „Rád bych ale hrál pouze domácí zápasy. Volejte kdykoliv,“ stojí ve vtipném inzerátu.

„A jako majitel českého hokejového klubu hledám obránce! Beze srandy,“ dodal ještě s tím, že opět začíná s tréninky, kdyby se mu náhodou někdo ozval. Ke screenu do stories na instagramu pak ještě přidal skladbu The Final Countdown a fanoušky tak zase jednou pobavil.

Jágr byl do NHL draftován v roce 1990 Pittsburghem Penguins. Svou kariéru v zámoří ukončil v roce 2018, když působil v Calgary Flames a kvůli zraněním nedostával na ledě příliš prostoru. Vrátil se do svého domovského klubu Rytíři Kladno.

Články, které by tě mohly zajímat