Právě vysíláme

„Jedu na nejhorší místo na světě,“ oznámil Jakub Kotek. Míří do Like House

19. května 2021 14:32
„Jedu na nejhorší místo na světě,“ oznámil Jakub Kotek. Míří do Like House

Moderátor Evropy 2 Jakub Kotek míří do pořadu Like House. Za jakým účelem do vily jede a jak dlouho se soutěžícími pobude? To se diváci Primy dozví v jednom z následujících dílů.

„Dneska udělám jednu věc, za kterou bych měl od vás získat poctivej hejt. Já totiž dneska potom, co skončím v rádiu, pojedu natáčet na nejhorší místo na světě. Je to místo, které má horší reputaci než, cha, zlatej ShowPark! Jmenuje se to Like House,“ oznámil Kotek na svých sociálních sítích.

S jakým cílem do vily jede, se fanoušci Like House dozví v následujících dílech pořadu. Do něj nově nastoupila influencerka vystupující na sociálních sítích pod přezdívkou Prostě Djany. Na TikToku se chlubí 265 tisíci sledujícími.

Už více než týden s influencery pobývá ve vile také zpěvák Jan Bendig. „Lepší vyhořet než se stěhovat. I když to moje dnešní stěhování je někam, kam se mega těším! Uhodnete, kam se na neurčitou dobu stěhuju? P. S.: Furt mám pocit, že jsem si vzal málo oblečení a bot,“ napsal na svůj Instagram zpěvák. S obyvateli vily se účastní všech výzev a zatím to nevypadá, že by se měl z domu nedaleko Berouna stěhovat. Jak dlouho tedy bude v pořadu ještě účinkovat, zatím zůstává tajemstvím.

Zdroj: Redakce, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat