Právě vysíláme

Jennifer Aniston po letech přiznala: Jeden z herců se na natáčení Přátel choval naprosto příšerně

28. června 2021 12:40
Jennifer Aniston po letech přiznala: Jeden z herců se na natáčení Přátel choval naprosto příšerně

Nic není růžové a zalité slunce, dokonce ani natáčení legendárního seriálu Přátelé nebylo! Jennifer Aniston nyní přiznala, že jeden z herců se nad ostatními povyšoval a jeho chování bylo přímo hrozné.

Hvězdná šestice z Přátel se po letech sešla na natáčení speciálního dílu a na place panovala skvělá nálada. I diváci pak mohli posléze vidět, že Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimer, Lisa Kudrow a Matt Le Blanc jsou opravdu vynikajícími přáteli a natáčení legendárního sitcomu dodnes považují za nejlepší období své kariéry.

Ani na natáčení Přátel to ovšem nebylo vždy úplně příjemné a Jennifer Aniston nyní po letech přiznala, že jeden ze slavných herců, který kdysi v jednom z dílů hostoval, se choval vůči ostatním velmi povýšeně. „Myslel si, že je víc než všichni ostatní. Než celý sitcom. Říkala jsem si, tak co tady jako děláš? S tímhle přístupem? Takoví my tady nejsme. Je to skvělé, přátelské prostředí a ty sem přijdeš a pose**š nám to,“ řekla bez servítek Aniston v rádiové show Howarda Sterna. Jméno hostující hvězdy ovšem neuvedla. Dotyčný pak ovšem za ní po letech přišel a omluvil se. Prý byl z natáčení nervózní, a tak stres skryl za aroganci.

Jen těžko odhadnout, o kterou hollywoodskou hvězdu se jedná. V Přátelích se totiž objevila řada slavných herců. Mezi nimi byl například Bruce Willis, Sean Penn nebo Ben Stiller.

Zdroj: People

Články, které by tě mohly zajímat