Právě vysíláme

Jennifer Aniston znovu promluvila o smrti Matthewa Perryho: Oslavujme jeho život, pobízí fanoušky

16. ledna 2024 8:10
Jennifer Aniston znovu promluvila o smrti Matthewa Perryho: Oslavujme jeho život, pobízí fanoušky

Jennifer Aniston se v neděli zúčastnila předávání cen Critics Choice Awards, kde ji několik novinářů vyzpovídalo na červeném koberci. Jedna z otázek mířila i na jejího dlouholetého kamaráda Matthewa Perryho. „Jak by si ho měli lidi pamatovat?“ zněla otázka. „Oslavujme ho!“ odpověděla herečka.

Jennifer Aniston byla na Critics´ Choice Awards nominovaná spolu s Reese Witherspoon a jejich společným pořadem The Morning Show. Podle novinářů byla jednou z prvních celebrit, která na místo konání v Santa Monice dorazila. „Je skvělé být tady se všemi těmi nadanými lidmi, kteří odvádí nádhernou práci. Měli bychom se vzájemně oslavovat,“ nechala se slyšet herečka v rozhovoru pro Daily Mail.

Kromě spoustu jiných dotazů mimo jiné na svou krásu obdržela od Entertainment Tonight také otázku na Matthewa Perryho, který před třemi lety zemřel. „Jak by si ho měli lidé pamatovat?“ zněla. Aniston neváhala a odpověděla: „Oslavujme ho!“

Reagovala tak zřejmě i vzhledem ke zprávám, které se v posledních dnech o Perrym objevovaly. Jak informoval web Page Six, herec měl být velmi hrubý k několika ženám. Mimo jiné také k Molly Hurwitz, s nímž byl dokonce zasnoubený. Vztah ale nevydržel. Podle nových informací měl ztroskotat mimo jiné na Perryho chování. Když mezi dvojicí došlo k velké hádce, měl se k přítelkyni chovat velmi hrubě. Hovoří se i o tom, že po Hurwitz hodil konferenční stolek.

Sama Hurwitz informace nepotvrdila, zda jsou tedy spekulace pravdivé, zůstává otázkou. Perry se nikdy k hrubému chování vůči ženám nepřiznal, a to ani ve své autobiografické knize, v níž se velmi otevřel, a jež vyšla pouhý rok před jeho smrtí.

Články, které by tě mohly zajímat