Právě vysíláme

Jennifer Lopez a Ben Affleck plánují druhou svatbu, stejnou jako před dvaceti lety

21. července 2022 12:10
Jennifer Lopez a Ben Affleck plánují druhou svatbu, stejnou jako před dvaceti lety

Jennifer Lopez a Ben Affleck jsou už několik dní manželé. Zatímco jejich svatba v Las Vegas proběhla v opravdu úzkém kruhu, dvojice už nyní plánuje mnohem větší veselku. Má být téměř identická jako jejich zrušená v roce 2003.

Jennifer Lopez a Ben Affleck se tajně vzali v Las Vegas, jen tři měsíce po svých zásnubách. Svatba proběhla v úzkém rodinném kruhu, přítomná měla být pouze zpěvaččina dcera Emme a jedno z hercových dětí. „Udělali jsme to. Láska je krásná. Láska je dobrá. A jak se ukázalo, láska je také trpělivost. Dvacet let dlouhá,“ potvrdila Lopez.

Podle magazínu People však Bennifer, jak dvojici říkají fanoušci, plánuje ještě jednu mnohem větší veselku. Měla by být stejná, anebo přinejmenším velmi podobná té, kterou pár plánoval před dvaceti lety a zrušil ji jen pár dní před obřadem. Svou lásku chce pár oslavit s celou rodinou a přáteli.

Svatba by měla být ještě předtím, než LopezAffleckem vyrazí na líbánky. Jak ale říká Jennifer, „každý den s Benem jsou líbánky“. Od té doby, co spolu začali znovu randit, věří, že konečně našla správného životního partnera. „Těší se, že spolu zestárnou. Je s ním tak šťastná. Nemohla si přát více,“ uvedl zdroj.

Lopez je do svého manžela natolik zamilovaná, že se rozhodla vzít si dokonce jeho příjmení, což v USA není zvykem. Stejně to plánovala i před svatbou v roce 2003. „Myslím, že pro veřejnost budu i nadále Jennifer Lopez, ale oficiálně se budu jmenovat Jennifer Affleck,“ uvedla tehdy na akci Dateline.

Články, které by tě mohly zajímat