Právě vysíláme

Jennifer Lopez se s fanoušky podělila o střípky ze druhé snové svatby

26. srpna 2022 8:10
Jennifer Lopez se s fanoušky podělila o střípky ze druhé snové svatby

Jennifer Lopez si Bena Afflecka vzala už před více než měsícem během intimního obřadu v Las Vegas. O svou lásku se však dvojice rozhodla podělit s celou rodinou a nejlepšími přáteli a uspořádala tak veselku v hercově sídle v Georgii. Lopez na ní vystřídala hned tři šaty a neskutečně jí to slušelo.

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez a její partner Ben Affleck si podruhé řekli svá „ano“. Po intimním obřadu v Las Vegas uspořádali honosnější svatbu v hercově sídle u města Savannah v Georgii, která trvala celkem tři dny a stála dvojici zhruba 400 tisíc dolarů. Všichni hosté se navíc na žádost novomanželů oblékli do bílé barvy.

Nevěsta vystřídala během veselky hned troje šaty, za které nezapomněla poděkovat Ralpheovi Laurenovi. A ve všech jí to neuvěřitelně slušelo! Vůbec nejdražší měly být šaty, v nichž kráčela Lopez k oltáři. Jejich cena se odhaduje na více než sto milionů korun. Mají dlouhou, šestimetrovou vlečku a jsou pošité drahými kameny. Druhé šaty zdobily křišťály Swarovského, které se objevily i na třetích. Ty navíc byly doplněny o přišité provázky perel.

Mezi hosty na svatbě vedle rodiny dvojice nechyběli ani slavní přátelé. Podle Daily Mail dorazili George Clooney, Matt Damon, Kevin Smith, Jane Fonda nebo Renée Zellweger.

Veselka v Georgii měla být podle magazínu People velmi podobná té, kterou dvojice plánovala před dvaceti lety a jen pár dní před obřadem ji zrušila. Následně potvrdila rozchod. Minulý rok se však dala znovu dohromady a zdá se, že jí to maximálně klape. Lopez se nechala slyšet, že s Benem prožívá nejšťastnější chvíle svého života.

Články, které by tě mohly zajímat