Právě vysíláme

Jessicu Chastain zradila dlouhá róba. Herečka se skácela na schodech, když si šla pro cenu

28. února 2023 15:28
Jessicu Chastain zradila dlouhá róba. Herečka se skácela na schodech, když si šla pro cenu

Honosné róby jsou sice krásné na pohled, ovšem ve skutečnosti mohou být velmi nebezpečné. Trapné klopítnutí kvůli šatům zažila i herečka Jessica Chastain.

O víkendu se ve Spojených státech konalo předávání filmových a televizních cen SAG Awards. Jessica Chastain získala sošku pro nejlepší herečku v televizním filmu George a Tammy. Když si ovšem šla cenu přebírat, podařil se jí menší trapas. Herečce se totiž dlouhé šaty zapletly pod nohy a Jessica se skácela na schodech. Její pád ovšem naštěstí zmírnil pohotový muž, který herečku podržel.

Video ze škobrtnutí se samozřejmě dostalo na internet a fanoušci se pobavili. Dle nich si totiž známá herečka vyzkoušela tzv. „pád Jennifer Lawrence„. Stejný trapas se totiž stal právě Lawrence, která se skácela na schodech v momentu, kdy si šla pro Oscara.

Cenu pro hlavního herce získal herec Brendan Fraser za film Velryba. Nejlepší filmovou herečkou je Michelle Yeoh za snímek Everything Everywhere All At Once. Cenu získali i Jamie Lee Curtis, seriálová herečka Jennifer Coolidge i Jeremy Allen White za sérii The Bear. Nejlepším seriálem byl zvolen hit Bílý lotus.

Články, které by tě mohly zajímat