Právě vysíláme

Jiří Král se pochlubil svou rodinou, novorozená dvojčata už má doma

4. října 2023 10:37
Jiří Král se pochlubil svou rodinou, novorozená dvojčata už má doma

Bývalý youtuber Jiří Král se stal na konci září trojnásobným tatínkem. Ke chlapečkovi Davídkovi mu přibyli další dva raubíři – Lukáš a Jakub. Týden po porodu má rodinku konečně doma. Na sociálních sítích se pochlubil společnou fotografií.

Jirka Král se raduje z rozšíření své rodiny. Manželka Karolína mu 27. září porodila chlapečky Lukáše a Jakuba. Z jejich ročního Davídka je tak velký brácha. „Kao byla skvělá a statečná. Všechno proběhlo krásně a všichni jsou v pořádku. To vše i díky skvělému doktorovi Petru Horákovi,“ napsal Král po porodu na Instagram.

Nyní, o týden později, už má celou rodinku doma. Spolu s partnerkou se se svými sledujícími podělili o první společnou rodinnou fotografii i s novorozeňaty.

„Obrovský klobouk Kao, jak s úsměvem zvládáte dva prďolky a jednoho většího prďolu,“ smekla před manželkou Krále Karolínou fanynka Tereza. „Ať jste všichni zdraví!“ popřála rodince sledující Štěpánka. „Už se těším na zimu a tři krále,“ zavtipkovala další.

Mnozí připomněli také Královu maminku, která zemřela před dvěma lety. „Byla by na vás všechny moc pyšná a šťastná,“ napsala Alena. Influencerova maminka byla těžce nemocná. Jak v minulosti uvedl, měla rakovinu.

Články, které by tě mohly zajímat