Právě vysíláme

Johanka ze Survivoru byla na plastice nosu. Je třeba si plnit sny, říká

4. června 2023 13:38
Johanka ze Survivoru byla na plastice nosu. Je třeba si plnit sny, říká

Johanka ze Survivoru postoupila plastiku nosu. Po kudlu zamířila krátce po návratu domů. Jak uvedla, nešlo o chvilkový rozmar. První konzultaci podstoupila u doktora v dubnu loňského roku. „Je třeba si sny plnit,“ okomentovala.

Johana Fabišíková byla od počátku Survivoru jednou z nejobávanějších hráček. Zatímco v prvních dílech se jí pokoušeli soupeři zbavit, postupně si vybojovala v kmenu pevnou pozici a byla jednou z těch, kdo určoval hru. Svým přístupem si získala spoustu fanoušků, na instagramu má aktuálně téměř sedmdesát tisíc sledujících, které pravidelně informuje také o osobním životě.

Aktuálně se pochlubila „novým“ nosem. Rozhodla se totiž po návratu ze Survivoru podstoupit plastickou operaci. „Je třeba si sny plnit. Nějakou dobu trvalo, než jsem se rozhodla učinit krok k jeho naplnění, ale raději později než nikdy!“ uvedla soutěžící, kterou na ostrově nikdo nenazval jinak než Johanka.

První konzultaci kvůli úpravě nosu absolvovala už minulý rok na jaře. „Netoužila jsem po velké změně. Trápila mě špička, hrbol a problémy mi dělala šikmá osa nosu,“ přiznala Fabišíková s tím, že operaci podstoupila před 45 dni, tedy krátce po návratu ze Survivoru. S fanoušky sdílela fotografie i z průběhu rekonvalescence. Mrkni se na ně v naší galerii.

Články, které by tě mohly zajímat