Právě vysíláme

Jordan Haj a Emma Smetana ukázali všechno, ve Varech se svlékli donaha

12. července 2023 13:58
Jordan Haj a Emma Smetana ukázali všechno, ve Varech se svlékli donaha

Emma Smetana a Jordan Haj v Karlových Varech odhodili oblečení a nechali se zvěčnit zcela nazí. Intimní partie jim na sdílených fotografiích s popiskem „Jordan si oblékl Emmu, Emma si oblékla Jordana“ zakrývají pouze těla toho druhého. Zatímco někteří příznivci jejich odvahu ocenili, jiní tvrdí, že by si podobné snímky měli nechat pouze pro sebe.

Emma Smetana a Jordan Haj se toho nebojí. V Karlových Varech se pro magazín Esquire svlékli donaha a nechali se zvěčnit na několika fotografiích. Intimní partie si přitom skrývají navzájem. A nutno podotknout, že především fanynky muzikanta si přijdou na své. Na snímcích uznávaného fotografa Benedikta Renče je totiž opravdu vidět téměř vše.

Snímky vzbudily na sociálních sítích emoce. Zatímco někteří sklání dvojici poklony typu „tohle by se dalo tesat“, „pecka, krásné fotky“ nebo „jste opravdu krásní“, najdou se i takoví, které nahé fotografie pobouřily a vzkazují dvojici, aby si příště podobné fotografie nechala pouze pro sebe. „Tyhle fotky jsou povedené, protože plní svůj účel a tím je vzbudit emoce. Rozhodně to nejsou fotky zachycující soukromí a intimitu a nejsou určeny do rodinného alba,“ zastala se Emmy Smetany a Jordana Haje na instagramu fanynka s přezdívkou Gabriel_tandler.

Smetana a Haj nejsou partneři pouze životní, ale také hudební. Spolu vydali například singl By Now a také vyrazili na jarní turné. Na podzim je pak čeká velký koncert v pražském Foru Karlín. Konkrétně se uskuteční 4. listopadu.

Články, které by tě mohly zajímat