Právě vysíláme

Jsou účastníci show Svatba na první pohled najatí herci?

4. prosince 2020 15:10
Jsou účastníci show Svatba na první pohled najatí herci?

Ačkoliv patří reality show Svatba na první pohled mezi momentálně nejpropíranější televizní pořady, na internetu se objevují první spekulace o autentičnosti účinkujících.

Sociální experiment, ve kterém se se svými protějšky lidé poprvé setkávají až před oltářem, se zatím těší velké oblibě a na sociálních sítích je hodně diskutovaný. Špatný stín ovšem vrhají na celý pořad zprávy o tom, že účastníci jsou pouze najatí herci.

Nejprve se začalo spekulovat o Radkovi, který dříve vystupoval v seriálu Nebezpečné vztahy na TV Barrandov. Poté zase všímaví diváci vypátrali, že také Pavel má za sebou účinkování v pořadu Soudkyně Barbara. Nyní se ukázalo, že hercem může být i sympatický René, který má prý mít založený profil na zahraniční internetové stránce StarNow, kde herci hledají práci.

Televize Nova popírá, že by účastníci byli jen najatí herci. „Pořad Svatba na první pohled je sociálním experimentem, v němž herci neúčinkují. Zájemci o účast z řad široké veřejnosti se přihlásili na základě výzvy, která byla odvysílána v naší televizi. Z přihlášených uchazečů byly následně odborníky utvořeny čtyři kompatibilní dvojice,“ řekla Super.cz PR koordinátorka pořadu Jana Lohrová.

 

Zdroj: Refresher, starnow.co.uk

Články, které by tě mohly zajímat