Právě vysíláme

Kanye West zveřejnil soukromou konverzaci s Kim Kardashian, ta ho prosila o „život“ současného přítele

18. února 2022 11:10
Kanye West zveřejnil soukromou konverzaci s Kim Kardashian, ta ho prosila o „život“ současného přítele

Kanye West by chtěl Kim Kardashian zpět. Po rozchodu s Julií Fox se pokouší přilákat její pozornost různými způsoby, poslal jí dodávku růží či zveřejnil jejich soukromé konverzace. Televizní star však reaguje jinak, než by si rapper zřejmě přál.

Kanye West se ničeho neštítí. Zveřejnil soukromou konverzaci mezi ním a jeho bývalou partnerkou Kim Kardashian. „Vytváříš nebezpečné a hrůzu nahánějící prostředí, Peteovi někdo ublíží a bude to tvoje chyba,“ napsala rapperovi, který si nově nechává říkat Ye, televizní hvězda. West zprávu sdílel na instagramu s žádostí, aby lidé respektovali přání jeho manželky a fyzicky „Sketeovi“ neubližovali.

V další ze zpráv, kterou později smazal, napsal: „Držte si svou manželku u sebe. Ujistěte se, že ví, jak moc ji milujete a ceníte si jí, protože za každým rohem číhá odporný Skete, aby mohl zničit vaši rodinu a procházet se kolem vašich dětí v oblečení Calvina Kleina.“

Proč West nazval Davidsona „Sketem“, nikdo netuší. V anglickém slovníku má několik významů. Jeden z nich říká, že je „skete“ slangovým výrazem pro sperma, dle dalšího odkazuje slovo na „nechutného bílého samce“. Rozhodně tedy nepůjde o žádnou lichotku.

Kardashian zprávu Westovi poslala poté, co na svých sociálních sítích zveřejnil sérii screenshotů z konverzace právě s Davidsonem. „Chlape, nikdy bych nestál mezi tebou a tvými dětmi. Přísahám. Jak vychováváš své děti, je tvoje věc, ne moje. Doufám, že je jednoho dne budu moci potkat a že všichni budeme přátelé,“ napsal moderátor. Kapitálkami mu rapper odpověděl: „Nikdy se nepotkáš s mými dětmi.“

Následně sdílel několik fotografií, aby Davidsonovi uškodil. Na jedné se moderátor nachází s Machine Gun Kellym ve spodním prádle nebo s bývalou přítelkyní Arianou Grande. Mnozí fanoušci Westa si nejdříve mysleli, že byl jeho účet hacknutý, on jim však dal později najevo, že fotografie skutečně zveřejnil on sám.

Pár dní na to dokonce začal sledovat Davidsona na instagramu, který si moderátor po čtyřech letech obnovil. Screenshot zachycující nápis „sleduji“ zveřejnil rovněž na sociálních sítích, později ho však smazal, jako většinu svých postů.

Články, které by tě mohly zajímat