Právě vysíláme

Kauza Kuchařová vs Brzobohatý: Taťána dál trvá na své nevinně, tím „zlým“ má být Ondřej

24. května 2023 11:15
Kauza Kuchařová vs Brzobohatý: Taťána dál trvá na své nevinně, tím „zlým“ má být Ondřej

Českým showbyznysem už druhým dnem trenduje kauza bývalých manželů Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové. Církevní žaloba, kterou Kuchařová podala na Ondřeje, se dostala do deníku Blesk a na světlo světa se dostalo mnoho intimních detailů ze života kdysi oblíbeného páru.

Kuchařová podala na Brzobohatého církevní žalobu, ve které svého bývalého manžela obviňuje z nevyhraněné sexuální orientace a z převlékání do ženských šatů. Ondřej Brzobohatý proto poskytnul deníku Blesk obsáhlý rozhovor, ve kterém opravdu přiznal jeho zálibu v oblíkání se do ženských kostýmů. Razantně ovšem odmítnul to, že by byl homosexuál a rozpovídal se i o tom, jak na popud Taťány byl nucen navštívit sexuologa, aby manželku ujistil v tom, že jeho převlíkání do šatů není dědičné.

Brzobohatý si je jistý, že znění žaloby i soukromé fotografie zaslala do médií sama Taťána. Bývalá Miss Word ovšem právě to odmítá a k celé situaci se znovu vyjádřila na sociálních sítích. „Ještě jednou a naposledy důrazně odmítám, že bych bulváru poskytla natolik citlivou věc, jako je žaloba na anulaci církevního sňatku. Nejenže to považuji za morálně pokleslé, ale ani pro to nemám sebemenší důvod. Mým jediným cílem bylo, a i nadále je, anulovat náš církevní sňatek. Soud teprve proběhne a je neveřejný. Zveřejnění žaloby je porušením církevních předpisů, kterým strana oslabuje svou pozici v rámci řízení. Zveřejňovat jakékoli detaily je tedy proti smyslu tohoto řízení a jen bych tím mohla ohrozit cíl, který sleduji,“ napsala Kuchařová s tím, že jediný, kdo bulváru poskytuje intimní detaily je právě sám Brzobohatý.

„Pokud byl žalobou konfrontován, jak tvrdí, nebylo přece nic snazšího než říct, že se jedná o soukromou věc, kterou nebude veřejně komentovat a kterou si nepřeje zveřejnit. Blesk by pak bez jeho souhlasu žalobu zveřejnit nesměl, což je právně prokazatelné, a tohle pokračovaní „telenovely Brzobohatý – Kuchařová“, jak ho sám nazývá, se nikdy nemuselo veřejně odehrát,“ dodala.

Kauza kdysi na pohled „dokonalého páru“ bude zaměstnávat bulvární média ještě dlouhou dobu. K situaci se vyjadřují i další osobnosti českého showbyznysu a jasně vyjadřují podporu Brzobohatému. Ondřejovi poslala sílu Eva Burešová, Dara Rolins, Libor Bouček nebo Simona Krainová.

Co na kauzu říkáte vy? Hlasujte v naší anketě na konci článku! 🙂

Nahrávání ... Nahrávání ...

 

Články, které by tě mohly zajímat