Právě vysíláme

Kazma napálil českou filmovou elitu: Očekávaný válečný film Tajný zákop je součástí tajného projektu

4. července 2023 14:31
Kazma napálil českou filmovou elitu: Očekávaný válečný film Tajný zákop je součástí tajného projektu

Kazma napálil českou filmovou elitu: Očekávaný válečný film Tajný zákop je součástí Kazmova projektu ONEMANSHOW: The Movie

Oficiální tisková konference ohlášená k hvězdně obsazenému válečnému filmu Tajný zákop na festivalu v Karlových Varech nabrala nečekaný směr. Prominentní čeští herci Jiří Bartoška, Jiří Langmajer, Hynek Čermák, Kryštof Hádek a Ondřej Sokol se na akci neobjevili. Místo nich se k překvapení všech objevil Kazma a představil svůj nový film ONEMANSHOW: The Movie, který bude mít premiéru v českých kinech 17. srpna.

Jak se totiž ukázalo, válečný film Tajný zákop je ve skutečnosti jen součástí Kazmova utajovaného projektu. Kazma tak do svého filmu získal známé české herce, ale má to jeden háček – aniž by o tom věděli.

Hercibyli Kazmou viditelně napáleni. Kazma je navlékl do nacistických kostýmů a herci, kteří si původně mysleli, že hrají v seriózním válečném snímku, se tak stali nevědomky součástí jeho nového filmu.

 

Oslovila nás před dvěma lety nějaká filmová produkce pro historický válečný film a měli jsme jeden natáčecí den někde za Prahou. Ten film už pak nikdy nevyšel, mysleli jsme si, že se to kvůli Covidu nedokončilo. Nevím, co má tohle znamenat,” řekl jeden ze známých herců s tím, že nechce být jmenován.

Bez ohledu na pravděpodobné právní následky je jasné, že se Kazmovi opět podařilo rozvířit dění a přitáhnout ještě více pozornosti k jeho nově očekávanému filmu. Více než měsíc před premiérou tak vzniká další série otázek. Co diváci 17. srpna v českých kinech uvidí a co se stane po odvysílání filmu? To zatím můžeme jen hádat. Jedno je ale jisté – vypadá to, že bude stát za to být u toho.

 

Články, které by tě mohly zajímat