Právě vysíláme

Kazma si už tři měsíce užívá na Kostarice. Fanouškům konečně řekl, jak je to s jeho zakopaným vozem

7. dubna 2021 14:10
Kazma si už tři měsíce užívá na Kostarice. Fanouškům konečně řekl, jak je to s jeho zakopaným vozem

Kazma Kazmitch si jako spousta českých celebrit vyrazil na výlet k moři, aby se vyhnul lockdownu. Z původně čtrnáctidenní dovolené se ovšem staly tři měsíce v Kostarice.

Když modelka Diana Kobzanová ostře zkritizovala snímky celebrit od moře, řada slavných začala být s postováním šťastných fotografií z pláže opatrnější a zřejmě pochopila, že není nutné se v tuto dobu chlubit prosluněnou dovolenou. Kamil Bartošek alias Kazma to ovšem vůbec neřeší a už skoro tři měsíce plní svůj Instagram fotkami z Kostariky. Nutno ovšem podotknout, že jeho fanouškům to zřejmě nevadí a kritické komentáře se u jeho příspěvků skoro neobjevují.

Už v září dal o sobě Kazma opět vědět, když vypustil do světa výzvu Zakopal jsem svoje auto. To je umístěno pod zemí neznámo kde v České republice a v kufru se nachází milion korun. Řada fandů tedy na podzim vyrážela ven a pokoušela se auto najít.

Jelikož v Česku začaly platit přísná bezpečnostní opatření a zažívali jsme jeden lockdown za druhým, Kazma musel svůj nový projekt přerušit. Jelikož ale od zakopání auta uběhlo skoro půl roku, všechny pochopitelně zajímá, jak to nyní s vozem vypadá.

„Auto je pořád pod zemí, hru teď spustit nejde,“ napsal Kazma na Instagram a bližší informace o výzvě nepodal. Jak jeho zakopaný vůz přežil pod zemí tuhou zimu? Kdy bude hra pokračovat? To zřejmě ještě zjistíme. Kdy to ale bude?

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat