Právě vysíláme

Kdy přijde den, kdy mě deset chlapů nepozve na rande, ptá se Natálie Kočendová. Muži je prý znechucená

24. srpna 2023 11:58
Kdy přijde den, kdy mě deset chlapů nepozve na rande, ptá se Natálie Kočendová. Muži je prý znechucená

Misska a účastnice Love Islandu Natálie Kočendová má za sebou rozchod s přítelem Davidem Vitáskem a chlapů má nyní až po krk. Tedy alespoň tak se vyjádřila na svých sociálních sítích.

Natálie oznámila rozchod s Davidem, se kterým se seznámila v reality show Love Island. Ačkoliv spolu dvojice začala dokonce už bydlet, nakonec vztah nevyšel a pár šel od sebe. Natálie a David Vitásek už se vzájemně nesledují ani na sociálních sítích, a tak to zřejmě na „přátelský“ rozchod moc nevypadá.

Kočendová má nyní ovšem chlapů plné zuby a nový vztah nehledá. „Zajímalo by mě, jestli přijde den, aby mě alespoň deset chlapů nepozvalo na rande, nebudou mě zastavovat na ulici, v obchoďáku, v taxíku…Já nechci, abych zněla nějak namyšleně nebo arogantně, ale ono to fakt není příjemné,“ pronesla Natálie velmi sebevědomě a dodala, že pánové přeci moc dobře vědí, že je čerstvě po rozchodu, a proto nechápe tohle „obtěžování“. Modelka je navíc dle svých slov muži doslova „znechucená“. „Já jsem teďka úplně znechucená chlapama, a dlouho nechci žádného ani vidět, takže… nevím. Jestli jim nestačí ani to, že jim odpovídám jedním slovem, aby mi dali klid… ne, nestačí to,” pronesla. Jak dlouho jí tento postoj asi vydrží?

Články, které by tě mohly zajímat