Právě vysíláme

Kim Kardashian už nového přítele netají. V hotelu ji viděli s Beckhamem

12. února 2024 9:51
Kim Kardashian už nového přítele netají. V hotelu ji viděli s Beckhamem

Zdá se, že Kim Kardashian je znovu zamilovaná. Po rozvodu s Kanye Westem a nevydařeném vztahu s Petem Davidsonem údajně randí s hráčem NFL Odellem Beckhamem mladším. Zatímco doposud se o jejich vztahu pouze spekulovalo, o víkendu spolu byli spatřeni při odchodu z hotelu.

Kim Kardashian a Odell Beckham spolu podle všeho randí už od loňského léta. Znají se přitom mnohem déle. V listopadu 2022 byla Američanka spatřena na Odellově oslavě, tehdy hráč NFL ještě chodil s Lauren Wood, s níž má syna. I s ohledem na něj se pár snaží být velmi diskrétní.

Důvod pro udržení vztahu pod pokličkou co nejdéle, byl však ještě jeden. A tím je exmanžel Kardashian Kanye West. Bývalý přítel hvězdy reality show The Kardashians Pete Davidson to s ním neměl jednoduché. Neustále mu od rapera chodily výhružné zprávy, mimo jiné mu hrozil smrtí. Ze strachu z Westa začal chodit Davidson na terapie a navýšil také svoji ochranku.

„Je jen otázkou času, kdy Kanye řekne něco veřejně proti novému příteli Kim,“ uvedl zdroj webu DailyMail. Možná i s odkazem na podezření, že se West snaží „udělat Kim“ ze své současné manželky Biancy. Ta chodí čím dál střídměji oblečená, často pak kopíruje styl oblékání právě Kardashian.

V roce 2016 měl Beckham údajně pletky s mladší sestrou Kim Khloé Kardashian. Několikrát spolu byli viděni na veřejnosti. Podle všeho šlo ale pouze o nezávazný flirt. Momentálně je Khloé šťastná s basketbalovou hvězdou Tristanem Thomsonem.

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat