Právě vysíláme

Kocour se ztratil na letišti v Bostonu, hledali ho tři týdny

18. července 2022 18:10
Kocour se ztratil na letišti v Bostonu, hledali ho tři týdny

Kocoura Rowdyho hledala jeho rodina dlouhé tři týdny. Ztratil se na letu z Německa do Bostonu, personál ho vypátral jen díky kamerám na divokou zvěř.

Příběh kocoura Rowdyho má šťastný konec. Své paničce Patty Sahli se ztratil během letu z Německa do Bostonu 24. června. Když si ho přišla vyzvednout, zaměstnanci letecké společnosti přiznali, že nemají ponětí, kde její milovaný mazlíček je. Utéct měl poté, co v nákladovém prostoru spatřil ptáky. V té chvíli ho nezastavila ani klec, ve které byl umístěný.

Aby ho zaměstnanci letiště v Bostonu vylákali z úkrytu, nastražili všude misky s jídlem a vodou, Sahli jim pak poskytla své oblečení v naději, že Rowdy přijde. Kocour měl ale vlastní hlavu a schovával se dlouhé tři týdny. Zachytily ho až kamery určené detekci divoké zvěře.

„Vypadá dobře, zdá se, že je šťastný, že je s lidmi a já myslím, že bude rád, když nás uvidí,“ napsala Sahli na facebooku. „Nikdy se nedozvíme, jestli to bylo kvůli únavě nebo hladu, ale dnes se konečně nechal chytit,“ potvrdilo letiště na svých sociálních sítích.

Články, které by tě mohly zajímat