Právě vysíláme

Komik SACHA BARON COHEN se opět ukázal v kostýmu slavného Borata! Plánuje něco nového?

20. srpna 2020 12:10
Komik SACHA BARON COHEN se opět ukázal v kostýmu slavného Borata! Plánuje něco nového?

Na sociální sítích koluje nové video, kde komik Sacha Baron Cohen se projíždí ulicemi Los Angeles v převleku za slavného Borata! Připravuje slavný herec nový film s legendární postavou?

Návrat ke slavné roli?

Před 14 lety nám britský komik Sacha Baron Cohen představil postavu kazašského novináře Borata Sagdijeva ve filmu Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu. Komický snímek si od své premiéry získal pověst kultovního filmu v mnoha zemích na světě (kromě tedy Kazachstánu).

Nyní se zdá, že se Borat vrací na televizní obrazovky, alespoň dočasně. Nové virální video pořízené z losangelské čtvrti Long Beach totiž ukazuje, jak britský komik řídí staré, žluté auto a je při tom převlečený za Borata. Krátké video si můžete pustit níže.

Není to poprvé, co se Baron Cohen takto ukázal na veřejnosti. Minulý měsíc byl komik přistižen, jak v obleku za kovboje paroduje účastníky silně pravicového politického sjezdu. Tenkrát se spekulovalo o tom, že zřejmě točí další díly slavného televizního pořadu Who Is America?.

Je nové video ukázka toho, že se připravuje druhý film o Boratovi? To se zatím neví. Je ale zřejmé, že Borat se zřejmě znovu objeví na televizních obrazovkách v následujících měsících.

Máme se tedy na co těšit.

Zdroj: Unilad, Instagram, TikTok, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat