Právě vysíláme

Koncerty LEOŠE MAREŠE v roce 2020 budou pouze dva! Proč?

12. listopadu 2019 13:10
Koncerty LEOŠE MAREŠE v roce 2020 budou pouze dva! Proč?

Prošvihli jste tři koncerty v O2 areně, které v květnu uspořádal Leoš Mareš? Pak nemusíte zoufat. Oblíbený moderátor Ranní show totiž vystoupí v největší hale Česka znovu!

Koncerty pro rok 2020 nesou název Koncerty 360. Leošovým triumfem totiž bude speciálně postavené pódium, na které diváci uvidí ze všech stran a hala se navíc otevře až pro 18 tisíc diváků. Samotné koncerty se pak budou konat 25 a 26. května.

Leoš na Instagramu oznámil, že prodej lístků odstartuje už 13. listopadu. Zároveň však musel přiznat, že koncerty měly být původně tři, ale kvůli vystoupení zpěváka Erica Claptona, které se koná 28. května, není možné show uskutečnit, protože by se hala nestihla po Leošově koncertu vyklidit.

Reakce na Leošově Instagramu jsou velmi pozitivní a fanoušci se na show těší. Někteří však vyjádřili obavy nad tím, jestli se po jednom zrušeném vystoupení nebude zdražovat vstupné. To moderátor ihned vyvrátil a dodal, že cena lístků zůstane stejná. Diváci budou mít navíc možnost opět zakoupit lístky do zóny Golden Circle, kde si budou moct užít atmosféru přímo u baru.

Lístky na Leoše si můžete koupit tady!

 

 

Zdroj: Instagram