Právě vysíláme

Konec tmy! Fanoušci HER O TRŮNY zesvětlili scény z 3. epizody a výsledek je geniální

5. května 2019 12:10
Konec tmy! Fanoušci HER O TRŮNY zesvětlili scény z 3. epizody a výsledek je geniální

Třetí epizoda seriálu Hra o trůny se stala nejsledovanějším dílem vůbec. Seriál si ve Spojených státech pustilo 17,5 milionů diváků a díl, ve kterém proběhla zásadní bitva o Zimohrad, je podle kritiků i diváků nejpovedenějším dílem vůbec.

Ačkoliv většina fandů pěje na doposud poslední vydanou epizodu osmé série jen pochvalné ódy, najdou se mezi nimi i tací, kteří jsou sice spokojeni s průběhem děje, ale vadí jím, jak byla bitva o Zimohrad zpracována. Celý díl byl totiž zahalený do tmy a ze zásadních momentů toho bylo pramálo vidět.

Na kritiku reagoval kameraman Fabian Wagner, který uvedl, že za tmavost dílu může komprese vysílaného obrazu a také skutečnost, že se na epizodu s názvem Dlouhá noc lidé dívali za příliš velkého světla. Zároveň zdůraznil, že obraz seriálu byl vždy tmavý a tvůrci chtěli, aby scény z bitvy, která se odehrávala v noci, působila na diváky co nejvíce autenticky. „Vím, že to nebylo příliš tmavé, protože jsem to natáčel,“ uvedl v rozhovoru pro americký web TMZ.

Pokud se i vy řadíme mezi ty, kteří si kvůli tmě třetí díl dostatečně neužili, máme pro vás galerii fotografií, která vás jistě potěší. Na internetu se totiž objevily snímky, jenž ukazují některé seriálové záběry značně zesvětlené a odhalují tak detaily, kterých si divák během sledování možná nevšiml.

 

Více o seriálu Hra o trůny zjistíte ZDE

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat