Právě vysíláme

Konec Války youtuberů? Proč Explo odstoupil z fightu s Vláďou?

4. října 2021 13:10
Konec Války youtuberů? Proč Explo odstoupil z fightu s Vláďou?

Válka youtuberů, projekt československé organizace OKTAGON MMA, od kterého si promotéři slibovali velkou vlnu zájmu především od fanoušků známých osobností na YouTube provází od začátku nesnáze.

Myšlenka to byla hezká: youtubové hvězdy s tisíci fanoušky budou měsíce tvrdě makat a pak se střetnou v ostře sledovaném, vyprodaném zápasu v ringu O2 arény. Jenže Covid tyto plány poněkud změnil.  Slibovaný zápas youtubera Vládi a Expla se tak dlouho odkládal, až slovenskému youtuberovi došla trpělivost a fight zrušil. Zprávu, o které se v kruzích MMA už delší čas spekulovalo, nyní promotéři potvrdili oficiálně.

“Je to tak, jak říkal Novotný. Je to tak. Já jsem se to dozvěděl trochu dříve, abych netrénoval, ale dozvěděl jsem se to na tu dobu, jak se to řešilo, pozdě. No nevím, je to na piču. Rok a půl jsem dřel na něco, co je teď úplně neznámé, jak to bude. Já bych chtěl zápas určitě. Teď je to však i otázka peněz. Já jsem rok a půl na něčem pracoval. Kvůli covidu jsme v tom všichni zatekli. Posouvalo se to. By nějaký rozpočet a bylo to nějak rozpočítané. Teď se to protáhlo úplně jinak, než mělo. Řešíme nějaké varianty, jak datumové, tak i soupeře, což ještě nemohu úplně vytahovat,” řekl pro The Mag Vláďa.

 

Jeho frustraci ze zrušeného zápasu se nelze divit. Vláďa na sobě měsíce tvrdě makal, což se významně projevilo i na jeho postavě, a všechna ta vynaložená dřina by teď měla být zbytečná?

 

Podle posledního vyjádření se OKTAGON MMA bude skutečně snažit najít Vláďovi nového partnera, ovšem je otázkou, jak rychle se mu to podaří a jak rychle bude schopný zápas zorganizovat.

Články, které by tě mohly zajímat