Právě vysíláme

Konec velké lásky. Matěj Stropnický a Daniel Krejčík se po 6 letech rozešli

4. ledna 2024 12:49
Konec velké lásky. Matěj Stropnický a Daniel Krejčík se po 6 letech rozešli

Vztah Matěje Stropnického a jeho přítele Daniela Krejčíka se zdál být ideální. Dvojice spolu byla více než šest let, dokonce si pořídila chátrající zámek, který se rozhodla opravit. Pohádce má být ale nyní konec. Média přinesla zprávu, že se pár rozešel. Za rozpadem vztahu měla stát nevěra Stropnického.

Matěj Stropnický a Daniel Krejčík se rozešli. Podle informací bulvárních médií se měl druhý jmenovaný odstěhovat ze zámečku v Osečanech na Sedlčansku poté, co zjistil, že ho o deset let starší partner podvedl. Údajně měl mít poměr se ženou, to však ani jeden z páru nepotvrdil.

„Já se o tom nechci bavit, promiňte, omlouvám se,“ řekl Blesku Krejčík, který se s partnerem v roce 2021 zúčastnil Výměny manželek. Právě on na sebe vzal roli „maminky“ a odjel do rodiny Martiny s šesti dětmi. Po návratu domů se nechal slyšet, že by právě se Stropnickým rád vychovával i dítě.

Že je gay, přiznal Matěj Stropnický na podzim roku 2017. Jeho coming out byl pro mnohé šokem, dříve totiž randil také se ženami. „Praha je malá a já věděla o dva roky dříve než Martin (Stropnický, pozn. red.), že Matěj je homosexuál. Mlčela jsem. Když mu to pak Matěj řekl, byl z toho v šoku,“ uvedla v knize Dělte dvěma herečka Veronika Žilková.

Články, které by tě mohly zajímat