Právě vysíláme

Kontroverzní americký youtuber drsně urazil Conora McGregora a vyzývá ho k profesionálnímu zápasu

17. prosince 2020 12:10
Kontroverzní americký youtuber drsně urazil Conora McGregora a vyzývá ho k profesionálnímu zápasu

Svět UFC čelí neobvyklému zájmu ze strany youtuberů. Jake Paul se totiž rozhodl, že vyzve na boxerský zápas ty nejslavnější zápasníky.

YouTuber a boxer Jake Paul si po výhře nad Natem Robinsonem, bývalým hráčem NBA, si v ringu věří na profesionálního zápasníka Conora McGregora. Rovněž natočil provokativní video, kde slavnému Irovi nabízí za zápas 50 milionů dolarů a používá dost silný „Trash talk“, který už je pro někoho hodně přes čáru. Jake se totiž pustil i do McGregorovi manželky a řekl, že na stupnici od jedné do deseti je pouhou čtyřkou a Conor by si měl najít mnohem hezčí ženu.

Paul McGregora několikrát sprostě urazil a podle něj se jen Conor bojí prohrát s YouTuberem. Schytal to i šéf UFC Dana White, který je prý tak ošklivý a plešatý, že má nulovou šanci sbalit jakoukoliv ženu.

Dana White tvrdí, že zápas Conora s Jakem se nejspíš neuskuteční. Podle něj by se McGregor, největší hvězda UFC, neměl bít s dětmi nahrávajícími videa na YouTube. Souboj youtubera a profesionálního zápasníka ovšem přeci jenom proběhne, protože na zápas si plácli Logan Paul, bratr Jake Paula a Floyd Mayweather.

Měl by Conor McGregor výzvu od Jaka Paula přijmout? Hlasujte v naší anketě!

Zdroj: Instagram

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat