Právě vysíláme

Kontroverzní hvězda seriálu TIGER KING prodává vlastní roušky!

20. května 2020 9:10
Kontroverzní hvězda seriálu TIGER KING prodává vlastní roušky!

Hvězda rekordního seriálu Tiger King Carole Baskin se zapojila do boje s koronavirem! Majitelka soukromé zoologické zahrady Big Cat Rescue prodává vlastní sadu roušek. Líbí se vám?

Skvělý dárek

Fanoušci rekordního seriálu Tiger King, máme pro vás ideální tip na dárek. Majitelka střediska Big Cat Rescue Carol Baskin prodává vlastní roušky! Bavlněné zdravotnické pomůcky přicházejí v černé barvě nebo v leopardí barvě. Třešnička na závěr je i populární slogan slavné floridské podnikatelky: „Hey all you cool cats and kittens!“ (v překladu „Čau vy moje kočky a koťata“).

Roušky stojí celkem 11 amerických dolarů za jeden kus. Část peněz půjde na pomoc prvním respondentům a další část půjde pečovatelským službám o velké šelmy.

V minulých dvou měsících se celý svět zamiloval do televizního fenoménu Tiger King. Seriál, jenž popisuje příběhy chovatelů velkých kočkovitých šelem ve Spojených státech, vidělo přes 64 milionů domácností a tento počet nadále roste. Začátkem tohoto měsíce jsme vás rovněž informovali o zprávě, že o další klíčové postavě tohoto seriálu, Joe Exoticovi, se připravuje nový miniseriál.

Zdá se, že Tiger King z naší kolektivní paměti jen tak nezmizí!

Zdroj: CNN, Tread 365, BigCatRescue.org, Twitter, BBC, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat