Právě vysíláme

Kourtney Kardashian a Travis Barker se s fanoušky podělili i fotografie novorozeného syna

25. prosince 2023 8:10
Kourtney Kardashian a Travis Barker se s fanoušky podělili i fotografie novorozeného syna

Kourtney Kardashian a Travis Barker přivítali na světě před téměř dvěma měsíci chlapečka Rockyho. Až doposud jakékoliv informace o něm drželi v tajnosti. Krátce před svátky se ale rozhodli s fanoušky podělit o fotografii syna. „Krásná rodinka,“ píší jim fanoušci.

V listopadu se rodina Kourtney Kardashian a Travise Barkera rozrostla na devět členů. Dvojici se narodil první společný potomek Rocky, přičemž na svět měl přijít v losangeleské nemocnici Cedars-Sinai. Dlouho ho pár před světem skrýval, krátce před Vánocemi se ale s fanoušky podělil o první fotografie.

Na jedné Kardashian svého syna kojí, na další mu Barker dává láskyplný polibek. „To snad nemůže být ani vaše dítě, nemá žádné tetování,“ vtipkují na sociálních sítích příznivci dvojice, kteří jsou ze snímků nadšení.

V září dvojice málem o své miminko přišla. Kardashian museli lékaři akutně operovat, aby dítě zachránili. Barker v té době přerušil turné s blink-182, v rámci kterého byli s kapelou zrovna v Evropě, a letěl do Spojených států svou ženu podpořit. Naštěstí vše dobře dopadlo.

Kardashian své těhotenství oznámila originálně. Během červnového koncertu blink-182 si v publiku zahrála na fanynku kapely a zvedla transparent s nápisem „Travisi, jsem těhotná!“ Hudebník za ní okamžitě zamířil do publika. Rocky je prvním společným dítětem dvojice. Jak Kardashian, tak Barker, mají ještě tři další potomky s jinými partnery.

Články, které by tě mohly zajímat