Právě vysíláme

Kourtney Kardashian chce dítě s Travisem Barkerem. „Pijte manželovo sperma,“ radí jí lékař

27. května 2022 9:10
Kourtney Kardashian chce dítě s Travisem Barkerem. „Pijte manželovo sperma,“ radí jí lékař

Kourtney Kardashian je ochotná zkusit cokoliv, aby mohli s manželem na světě přivítat společného potomka. Dokonce se rozhodla přistoupit na radu lékaře a minimálně čtyřikrát týdně pije manželovo sperma. A ten si to nemůže vynachválit. „Miluju toho lékaře!“ nechal se slyšet.

V pořadu The Kardashians odkrývají sestry Kardashianovy mnohdy velmi intimní záležitosti. Kourtney tady před časem prozradila, že omylem zničila svůj zásnubní prsten. Nyní šla však do ještě větších podrobností svého vztahu s bubeníkem Blink – 182 Travisem Barkerem. Přála by si s ním mít dítě a je pro to ochotná udělat cokoliv.

S partnerem už dokonce navštívili lékaře, který dal Kourtney jasné instrukce: „Pijte alespoň čtyřikrát týdně manželovo sperma.“ Jak dodala, cítila se přitom velmi trapně. Manžel je však z nápadu doktora nadšený. „Miluju ho!“

Manželé se už o dítě pokouší delší dobu. Aktuálně prý dokonce plánují odstartovat sexuální půst, který jim rovněž poradili lékaři. Dvojice přestala pít také kofein a oba začali cvičit.

Kardashian a Barker však mají alespoň jeden důvod k radosti. Konečně jsou oficiálně svoji. Poměrně netradičně přitom měli hned tři veselky. Nejdříve se vzali v Las Vegas, svatba však byla nelegitimní. Následně se dvojice skutečně vzala v Los Angeles, znovu a tentokrát i před rodinou si pak řekla „ano“ minulý víkend v Itálii.

Články, které by tě mohly zajímat