Právě vysíláme

Kourtney Kardashian se vdala. Příliš nadšeně ale ve svatebním nevypadala

16. května 2022 13:10
Kourtney Kardashian se vdala. Příliš nadšeně ale ve svatebním nevypadala

Kourtney Kardashian je vdanou paní. V Santa Barbaře si o víkendu vzala svého partnera Travise Barkera. Na sebe si americká celebrita oblékla bílé minišaty a s rodinou následně vyrazila na hostinu do nedaleké restaurace.

Kardashian a Barker už se jednou vzali. Svatba v Las Vegas však nebyla legitimní, a tak museli obřad podstoupit znovu. Dvojice si řekla své „ano“ minulý víkend, obřad byl přitom velmi intimní. Zúčastnilo se ho podle všeho jen několik osob. Po něm pak svatebčané odjeli do nedaleké restaurace v Montecitu na hostinu.

Fotografie zachycené paparazzi zobrazují nevěstu v krátkých bílých šatech a se závojem ve vlasech. Ačkoliv by ale měla zářit štěstím, vypadá na snímcích spíše nešťastně. Možná ji však fotografové zastihli v nevhodném okamžiku.

Svatbu se vším všudy údajně pár chystá ještě jednu. Pravděpodobně aby naplnil frázi „do třetice všeho dobrého“. Ceremoniál by se měl uskutečnit v blízké budoucnosti v Itálii a zúčastnit by se ho konečně měly rodiny jak nevěsty, tak ženicha.

Kardashian a Barker se zasnoubili loni v říjnu, tedy zhruba po roce randění. Bubeník Blink-182 se vyjádřil na pláži Rosewood MisamarSanta Barbaře.

Články, které by tě mohly zajímat