Právě vysíláme

LADY GAGA vydává knihu. O čem bude?

13. března 2020 8:10
LADY GAGA vydává knihu. O čem bude?

Konečně dobrá zpráva! Lady Gaga vydává novou knihu, v níž vzdává hold mladým talentům a jejich inspirativním příběhům. Podle zpěvačky se máme na co těšit.

Příběhy, které zahřejí u srdce

Novou knihu vydává zpěvačka ve spolupráci se svojí nadací Born This Way. Tato nezisková organizace poskytuje mladým autorům a spisovatelům platformu, na níž se můžou zviditelnit a sdílet svoje úctyhodné příběhy. V tomto duchu se nese i samotný název knihy, jenž zní Channel Kindness: Stories Of Kindness And Community (v překladu Soustřeďte se na laskavost: Příběhy laskavosti a komunity).

Mezi příběhy v novém literárním dílu zpěvačky Lady Gaga najdete například povídku o klukovi, který úspěšně čelil šikaně, či historku o osobě, která pořádala akce pro komunitu LGBT. Gaga svoji knihu popisuje takto: „Poznáte mladé autory, které našli svoji vnitřní sílu, zvítězili nad šikanou, začali svoje hnutí a ničí tabu kolem duševního zdraví.“

Zatím není jasné, zda kniha má být doplňkem k nové desce Chromatica. Šesté sólové album od Lady Gaga vyjde už 10. dubna 2020.

Zdroj: Billboard, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat