Právě vysíláme

Láska v Survivoru? Mezi dvěma soutěžícími to pořádně jiskří

9. února 2023 13:31
Láska v Survivoru? Mezi dvěma soutěžícími to pořádně jiskří

Na ostrově v Dominikánské republice jsou soutěžící teprve několik dní, mezi dvěma účastníky z týmu Rebelů to už ale pořádně jiskří. Jak prozradila Tereza, která vypadla jako první, je něco více než přátelství mezi Žanetou a Tomášem.

Survivor je reality show o přežití, jak se ale zdá, i tady se může zrodit láska. Podle Terezy, která vypadla v prvním kole, to jiskří mezi vizážistkou Žanetou a trenérem Tomášem z týmu Rebelů. Dvojice má k sobě blízko a podle účastnice soutěže je pojí také to, že to v životě neměli jednoduché. Jak Žaneta prozradila před odjezdem do Dominikánské republiky, zabil se jí přítel, s nímž strávila čtyři roky. Tomáš zase neměl úplně jednoduché dětství.

„Myslím, že je mezi nimi něco více než přátelství. Doufám, že nebudou naštvaní, že to říkám,“ potvrdila Tereza redaktorce televize Nova. „Řekla bych, že se to mezi nimi ještě vybarví,“ dodala.

Zároveň přiznala, že si není jistá Tomášovou osobností. „Neměla jsem tolik prostoru ho poznat, ale doufám, že Žanetě neublíží. Je to hezkej chlap a ví to o sobě. Má podle mě složitou osobnost, za těch pár dní jsem nestihla proniknout do jeho nitra. Doufám, že to se Žanetou myslí vážně a není to jen v rámci hry,“ uvedla atletka Tereza, která se právě se Žanetou na ostrově velmi spřátelila.

Pokud by náklonost mezi Tomášem a Žanetou přerostla v něco více, bylo by to poprvé, co se v české verzi Survivoru něco podobného stalo. A bezesporu by to zamíchalo také kartami na ostrově.

Minulý rok se Survivoru zúčastnil také moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra, který nakonec musel kvůli zraněnému kolenu ze soutěže odstoupit. Rozhovor s ním o pobytu na ostrově si můžeš přečíst zde.

 

Články, které by tě mohly zajímat