Právě vysíláme

Lauru z Love Islandu byste nepoznali. Z krásné blondýnky je nyní brunetka

15. října 2022 9:10
Lauru z Love Islandu byste nepoznali. Z krásné blondýnky je nyní brunetka

Laura Chrebetová byla účastnicí první série Love Island. S partnerem Martinem Kulhánkem soutěž vyhráli a letos v květnu se také zasnoubili. Nyní sympatická Slovenka změnila barvu vlasů. Z blondýnky je brunetka.

Soutěžící Love Islandu Lauru Chrebetovou si diváci pamatují jako blondýnku. Kdyby ji proto nyní viděli na ulici, zřejmě by si ji s výherkyní první série pořadu o lásce nespojili. Mladá Slovenka totiž radikálně změnila účes i barvu vlasů. Ty si zkrátila po ramena a nechala si je obarvit nahnědo. „Po šesti letech, kdy jsem měla blond vlasy, které byly i trochu zničené, mi asi trošku švihlo. Potřebovala jsem změnu. Napadlo mě, že se vrátím ke své přirozené. Tohle ještě není ona, ale postupně se k ní chci dopracovat. A střih, ten jsem viděla na instagramu,“ prozradila Chrebetová pro Novu.

Do speciálního bonusového pořadu přišla se svým přítelem Martinem Kulhánkem, s nímž se právě v soutěži seznámila. Pár tvoří více než rok, v květnu se dokonce zasnoubili. „A je to tam, z Milána už odjíždíme jako snoubenec a snoubenka. Zpocení v kraťasech a teniskách, ale tento moment je jeden z nejkrásnějších v mém životě,“ uvedla Chrebetová na instagramu.

Jak nyní s přítelem prozradili, svatbu v dohledné době neplánují. Pracují na společném, zatím utajovaném projektu, který by před veselkou rádi dotáhli. Svatbu si pak chtějí užít bez jakýchkoliv starostí. Vzít se tak stihli před časem alespoň nanečisto, a to ve videoklipu vítězky Superstar Barbory Piešové.

„Spolupráce na klipu byla skvělá a většinu času jsme se smáli. Každý z nás byl nadšený a každý moment jsme si užívali,“ řekla dvojice.

Články, které by tě mohly zajímat