Právě vysíláme

Lela Vémola v slzách. Při ukládání nákupu ji okradli

9. března 2024 8:10
Lela Vémola v slzách. Při ukládání nákupu ji okradli

Otřesný zážitek má za sebou Lela Vémola. Při ukládání nákupu do auta ji okradla dvojice mužů. Upozornila na to na svých sociálních sítích. „Šíleně jsem se bála,“ uvedla s tím, že strach měla o to větší, jelikož v rukou držela dvouletého syna Rockyho.

Lela Vémola momentálně tráví dny bez manžela Karlose, který je ve Spojených státech amerických. Sama vyrazila i na nákupy. A když tašky ukládala do auta, přistoupila k ní dvojice můžu a vše odnesla. „Byla to rychlovka. Myslím, že si mě vytipovali, už když jsem šla do obchodu,“ uvedla s tím, že nakupovat vyrazila s autem svého muže.

Na policii nevolala, pokládá to za zbytečné. „Stejně vám nikdy nikdo nic nevrátí,“ říká s tím, že už ji okradli i v minulosti. Tentokrát u sebe ale měla dvouletého syna Rockyho a strach měla o to větší. „Nevěděla jsem, jestli jim můžu něco říct. Aby nám neublížili,“ bála se.

„Naštěstí jsem měla kabelku u sebe. Možná pobrali nějaké věci z kufru, co tam měl Karel. Až to zjistí, tak bude teprve naštvaný,“ je si jistá Lela. Dodává, že ačkoliv se okolo pohybovali další lidi, nikdo jí nepomohl.

O pár hodin později upřesnila, že se incident odehrál ve Stodůlkách a rozhodla se na něj upozornit proto, aby byli lidé obezřetnější. „Dávejte si pozor na své kabelky a věci, hlavně klíče, které se kradou ve velkém,“ nabádá své sledující manželka Karlose Vémoly.

Odpověděla také na množící se dotazy, proč nekřičela nebo za zloději neutíkala. „Jste normální? Tak asi, když jsem žena a mám v autě dítě, nebudu na ně křičet a nebudu jim nadávat, protože se bojím. To je normální, přirozená věc. Nikdy nevíte, co vám někdo může udělat.“

Články, které by tě mohly zajímat