Právě vysíláme

Leoš Mareš se jako porotce SuperStar dost zapotil. Kat Habera brečel smíchy

16. září 2021 11:10
Leoš Mareš se jako porotce SuperStar dost zapotil. Kat Habera brečel smíchy

V neděli večer budou mít diváci možnost sledovat třetí epizodu nejúspěšnější pěvecké show SuperStar. Třetí epizoda opět představí další soutěžící z castingových kol. Tentokrát se pořádně na porotcovské židli zapotil Leoš Mareš.

Nový ročník SuperStar přináší na obrazovky nadějné a talentované zpěváky i ty, kteří svými výkony porotu i celý národ rozesmějí, nebo dokonce šokují.

I mistr tesař se někdy utne! Tak by se dala popsat situace, do které se dostal nejlepší moderátor v Česku Leoš Mareš, když překvapivě selhal ve své nejsilnější disciplíně – v rozhovoru se soutěžící. Když do studia vstoupila recepční Lucie Elšíková, na první pohled se zdálo, že nás čeká další z klasických castingových rozhovorů. Jenomže díky Leošovi se z toho stal rozhovor, který vstoupí do dějin SuperStar!

Leoš se totiž snažil dopídit toho, proč se Lucie nestala slavnou zpěvačkou v Německu. Ale to, co následovalo, poslalo celou porotu v čele s katem Haberou do kolen. Když Leoš prosil o klid, aby dokončil rozhovor, řekl dokonce Haberovi, aby držel hubu. To zkrátka musíte vidět!

Tento díl SuperStar najdete už nyní na Voyo a v neděli večer v televizi!

 

 

Články, které by tě mohly zajímat