Právě vysíláme

Libor Bouček je dvojnásobným tatínkem, s manželkou přivítali na světě dceru

3. ledna 2024 16:19
Libor Bouček je dvojnásobným tatínkem, s manželkou přivítali na světě dceru

Libor Bouček se s koncem minulého roku stal dvojnásobným tatínkem. Manželka Gabriela mu porodila dceru, které dali jméno Beata. Narodila se ve Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech 31. prosince krátce po čtvrté hodině ranní.

„Silvestr pro mne neměl moc význam. Takový den, kdy zábava je najednou skoro povinná. Ale řeknu vám, ten smysl rozhodně existuje. Dokonce je to den zázraku,“ napsal Bouček na svůj instagram k příspěvku, ve kterém narození dcery Beaty oznámil.

Jak prozradil, byl dokonce u porodu. „Viděl jsem ho na vlastní očí. A do teď nejsem schopen vystihnout přesně, jaká síla to byla,“ nechal se slyšet moderátor, který opustil řady Evropy 2 v roce 2020.

„Zcela oddaně děkuji mému andělovi, mé ženě, mamince mého syna, mému středobodu, mé odpovědi, nejsilnější, jedinečné a také už mamince dcery. Našich dvou dětí. To zní tak krásně,“ vzkázal Bouček manželce Gabriele, která mu před dvěma lety přivedla na svět také syna Alberta. O něj se během porodu staraly rodiny šťastných rodičů.

Poděkovat nezapomněl Bouček ani Fakultní nemocnici na Královských Vinohradech, kde se mu dcera na Silvestra ve 4:16 ráno narodila. „Děkuji fenoménu jménem vlk, děkuji všem těm, kteří tvoří něco tak skvělýho jako je český zdravotnictví. Někdy ho bereme jako automatismus, ale je to vzácnost,“ vzdal poklonu lékařům.

Jméno Beata má původ v latině a znamená „blažená“ a „šťastná“. V roce 2016 bylo v České republice 3077 žen s tímto jménem, nejvíce v Praze, dále v Ostravě a Brně.

Články, které by tě mohly zajímat