Právě vysíláme

Má Camila Cabello náhradu za Shawna Mendese? Prý chodí s tímhle fešákem

24. června 2022 8:10
Má Camila Cabello náhradu za Shawna Mendese? Prý chodí s tímhle fešákem

Camila Cabello už po Shawnu Mendesovi nesmutní. Na akci Wango Tango iHeartRadio byla spatřena po boku Austina Kevitche, známého podnikatele a počítačového inženýra, zakladatele aplikací Scholly a Lox Club.

Camila Cabello a Austin Kevitch zřejmě tvoří nový hollywoodský pár. Dvojice byla spatřena, když opouštěla festival Wango TangoAustinu. Zdá se tak, že se zpěvačka posunula od rozchodu se Shawnem Mendesem, s nímž tvořila pár více než dva roky.

Kevitch je o šest let starší než Cabello. Ve Spojených státech je známý jako zakladatel aplikací Scholly a Lox Club. Scholly pomáhá studentům vyhrávat stipendia na americké univerzity. Kevitch s ní přišel poté, co zemřel jeho velmi dobrý kamarád. Jak uvedl, tato životní situace ho donutila zapřemýšlet nad tím, že lidem příliš často neříkáme, kolik pro nás znamenají, a později už nemusíme mít šanci.

Zpěvačku a programátora měl seznámit jejich společný kamarád Nicholas Galitzine, který hrál s Camilou ve filmu Cinderella. Ani jeden z dvojice zatím vztah nepotvrdil.

Články, které by tě mohly zajímat