Právě vysíláme

Má Marek Lambora nový objev? Údajně randí se známou herečkou

28. července 2023 8:10
Má Marek Lambora nový objev? Údajně randí se známou herečkou

Zdá se, že Marek Lambora už není single. Prozradily ho sociální sítě, kde aktivně sdílí fotografie z dovolené po Evropě. Na stejných místech jako on se vyskytovala i herečka Sára Rychlíková, která aktuálně hraje v seriálu Dobré zprávy.

Marek Lambora má podle všeho novou známost. Jeho novou vyvolenou se měla stát herečka Sára Rychlíková, která aktuálně hraje v seriálu Dobré zprávy. Ačkoliv spolu zatím nikde na veřejnosti nebyli ruku v ruce viděni, prozradili je jejich sociální sítě, na kterých sdíleli fotografie ze stejných míst. Mezi nimi z Eiffelovy věže nebo pláže v Portugalsku.

Jak navíc upozornil server expres.cz, Lambora na instagramu sdílel video z wakesurfu, z nějž je patrné, že osoba, která ho natáčí, má tmavě nalakované nehty. Stejně jako má právě Rychlíková.

Ani jeden z dvojice se ke vztahu zatím nevyjádřil. A nelze ani čekat, že by se tak stalo. Lambora je známý tím, že si velmi chrání své soukromí. Vztah s modelkou Andreou Bezděkovou tajil několik měsíců, než je společně zachytili bulvární novináři, načež dvojice potvrdila, že spolu chodí. Začátkem roku se pak spekulovalo o vztahu herce se zpěvačkou Kateřinou Marií Tichou.

Marek Lambora se proslavil postavou Janka v seriálu Slunečná. Aktuálně ho televizní diváci mohou vídat v seriálu Specialisté a také v Divadle na Vinohradech, kde má už několik let stálé angažmá.

Články, které by tě mohly zajímat