Právě vysíláme

Máme pro tebe 4 karetní hry, které ovládají digitální svět!! Hraješ také nebo se teprve chystáš?

12. března 2018 12:10
Máme pro tebe 4 karetní hry, které ovládají digitální svět!! Hraješ také nebo se teprve chystáš?

Každý si pod karetní hrou přestaví Prší, Žolíky nebo Poker. V digitálním světě je tomu ovšem jinak. Podívej se, jaké hry vládnou a které si opravdu oblíbíš i ty!

Hand Of Fate je kombinace kartiček s RPG a akčními souboji. V této hře nám karty píšou náš příběh, někdy nám jdou na ruku, ale může se stát, že nám budou i k neprospěchu. Často potkáme zákeřné pasti a nepřátele, se kterými se budeme muset vypořádat.

 

Slay The Spire může ze začátku vypadat jako jednoduchá hra, ale postupem času nad hraním budeme muset přemýšlet. Karty se musí různě kombinovat, abyste se dostali dál. Ve Slay The Spire je výhodou, že si můžete sami rozhodnout, jakou cestou se vydáte.

 

Duelyst není čistokrevnou karetní záležitostí. Vývojáři ze společnosti Counterplay Games spojili kartičky s taktickými souboji. Celkově tato hra obsahuje na 800 karet, dělí se na šest různých frakcí. Stejně tak jsou rozdělené i jednotky, takže jich je přes 500 druhů. Můžete hrát buď jen tak pro zábavu nebo se naplno ponořit do hraní. Co se týče příběhu, není moc propracovaný. Jde tu spíše o rychlé zápasy a objevování nových karet a taktik.

 

Faeria kombinuje karetní a strategický žánr. Sbíráme karty a porážíme nepřátele. Faeria má oproti ostatním hrám i kampaň pro jednoho hráče. Její herní doba sahá až ke 20 hodinám. Hra obsahuje až 300 unikátních karet, a tudíž je množství kombinací obrovské. Tato karetní hra je vhodná nejen na PC, ale také pro mobilní telefony.

 

Zdroj: doupe.cz, YouTube

Galerie: Jak vypadají místa ze hry Kingdome Come ve skutečnosti?

Články, které by tě mohly zajímat