Právě vysíláme

Manželka Kanyeho Westa pobouřila Italy. Do ulic vyrazila v průsvitném oblečku

24. srpna 2023 12:19
Manželka Kanyeho Westa pobouřila Italy. Do ulic vyrazila v průsvitném oblečku

Manželka Kanyeho Westa je sice architektkou, ovšem vkus v oblékání příliš nemá. Australanka zřejmě podléhá vlivu svého manžela a na veřejnost obléká značně podivné modely. Nyní svým oblečením dokonce pobouřila italské občany.

Bianca Censori je novou ženou slavného rappera potom, co se Kanye rozešel s Kim Kardashian. Bianca je o 20 let mladší, ovšem svými kyprými tvary připomíná právě Kim.

Westova manželka často obléká dost podivné modely, které zřejmě manželce navrhuje právě Kanye. Před časem krátkovlasá blondýnka pobavila veřejnost, když vyšla do ulic v černém modelu, který připomínal prezervativ.

Nyní ovšem Bianca možná přestřelila, protože na dovolené v Itálii oblékla model, který až urazil místní občany. Po procházku v italských ulicích oblékla průhledný top a legíny a na první pohled tak vypadala zcela nahá. Na sociálních sítích se její outfit začal hojně řešit a řada sledujících se shodla v tom, že Bianca měla být za své oblečení pokutována italskou policií. Na tento styl oblékání jsou totiž možná zvyklí v Los Angeles, ale rozhodně ne v konzervativnější Itálii. „Tuhle ženu musí na ulici sledovat i děti. Opravdu to není vhodné,“ stojí například v jednom z komentářů.

Články, které by tě mohly zajímat