Právě vysíláme

Matka čtyř dětí si hraje na upírku, má tesáky a na hlavě jí „rostou“ titanové rohy

18. března 2022 9:10
Matka čtyř dětí si hraje na upírku, má tesáky a na hlavě jí „rostou“ titanové rohy

María José Cristerna bývala právničkou a spolu se svým manželem vychovávala čtyři děti. Když se k ní však partner opakovaně choval násilnicky, rozhodla se pro rozvod a kompletně překopala svůj život. Zasvětila ho proměnám a nyní se z ní pomalu stává upírka.

Falešné tesáky, titanové rohy, rozpůlený jazyk, piercingy v obočí, nose, jazyku, na uších, v břichu nebo bradavkách a mnohá tetování. Právě v nich drží pětačtyřicetiletá María José Cristerna rekord, jako jediná žena na světě má pokryto 96 % svého těla. A rozhodně nehodlá přestat. Přetváří samu sebe v upírku, údajně jí to zvyšuje sebevědomí.

K zákrokům se žena rozhodla po rozvodu s manželem, který měl násilnické sklony. Deset let jí trvalo, než od něj odešla, během toho mu porodila celkem čtyři děti. Bývala právničkou, nyní však vlastní tetovací studio a obchod s oblečením, příležitostně si vydělává jako DJka.

„Mé tělo se stalo plátnem. Svým uměním vyjadřuji krásu, kterou by měl vidět svět. Věřím v Boha a v to, že to, co denně dělám pro druhé, formuje to, čím jsem. Ne to, jak vypadám nebo jak se chovám. Ano, mám ráda, když se na mě lidi dívají. Jsem svým vlastním produktem. Vždycky jsem byla jiná!“ uvedla Cristerna.

Díky svým tetováním a mnoha implantátům získala několik přezdívek. Nejčastěji ji lidé označují slovy The Vampire Woman nebo The Jaguar Woman. První tetování si nechala udělat ve čtrnácti letech, vybrala si logo švédské metalové kapely Bathory.

Články, které by tě mohly zajímat