Právě vysíláme

Megan Fox a Machine Gun Kelly mají smlouvu na sex. Kolikrát týdně ho musí mít?

21. dubna 2023 8:10
Megan Fox a Machine Gun Kelly mají smlouvu na sex. Kolikrát týdně ho musí mít?

Megan Fox a Machine Gun Kelly se snaží slepit rozvrácený vztah. Ještě před pár dny si užívali romantickou dovolenou na Havaji a zdá se, že velkou krizi se jim pomalu daří překonat. Možná i díky smlouvě, kterou oba měli podepsat. Píše se v ní, že spolu musí mít sex čtyřikrát týdně!

Megan Fox a Machine Gun Kelly mají jeden z nejbizarnějších vztahů v Hollywoodu. Během zásnub například dvojice ochutnala krev toho druhého a podle nejnovějších informací měla dvojice po návratu k sobě podepsat smlouvu, v níž se zavazuje, že bude mít sex minimálně čtyřikrát týdně.

Co je na spekulacích pravdy, je otázkou. Vzhledem k tomu, jaký vztah mezi sebou pár ale má, by nebylo nic divného na tom, kdyby to byla pravda. Vždyť i zásnubní prsten Fox měl ostny, aby si ho herečka nemohla sundat! Když se tak po rozchodu s Gun Kellym stalo, rozedřela si prst do krve.

Dvojice se rozešla na začátku roku. O slepení vztahu se Fox a Gun Kelly začali snažit jen pár dnů nato, když se rozhodli navštívit manželskou poradnu. A vypadá to, že jim pomoc třetí osoby skutečně pomohla. Před několika týdny vyrazili na dovolenou na Havaji, kde je paparazzi zachytili nejdříve v hotelu Four Seasons a následně ruku v ruce na procházce po pláži.

 

Články, které by tě mohly zajímat