Právě vysíláme

Megan Fox o rozchodu s Machine Gun Kellym: Nebyl v tom nikdo třetí

23. února 2023 11:24
Megan Fox o rozchodu s Machine Gun Kellym: Nebyl v tom nikdo třetí

Megan Fox a Machine Gun Kelly už netvoří pár. Vztah se ještě pokouší zachránit, dvojice dokonce začala navštěvovat manželskou poradnu, zda se jí to ale povede, je ve hvězdách. Herečka se ale minimálně nechala slyšet, že za rozchodem nestojí nikdo třetí.

Před několika dny obletěla svět zpráva o rozchodu Megan Fox a Machine Gun Kellyho. Páru, který se zdál pro sebe stvořený. Vyrážel na akce v provokativních kostýmech a nebál se ochutnat vlastní krev. Minulý rok v lednu dokonce Machine Gun Kelly před svou vyvolenou poklekl a zeptal se jí, zda se stane jeho ženou. „Ano,“ odpověděla mu. K veselce však už pravděpodobně nedojde.

Megan Fox před několika dny smazala ze svého instagramu všechny snímky s muzikantem a sdílela video, ve kterém pálí oblečení a dopisy. A připsala k němu popisek: „Můžeš ochutnat všechnu tu nepoctivost.“ Okamžitě se proto vyrojily spekulace o jejím rozchodu s Kellym, které později potvrdila.

Ačkoliv bulvární weby uváděly něco jiného, herečka se nechala slyšet, že se vztah nerozpadl kvůli třetí osobě. Sama přitom odpověděla na jeden z komentářů fanynky slovy: „Pravděpodobně to dal dohromady se Sophie. Nebo možná já.“ Odkazovala tak na kytaristku Machine Gun Kellyho Sophie Lloyd.

„Do našeho vztahu nebyla žádným způsobem zapletená třetí osoba. To zahrnuje, ale není to omezeno na skutečné osoby, zprávy, UI boty nebo démony-succuby. I když vás velmi nerada okrádám o náhodné nepodložené zprávy, které by mnohem přesněji napsal ChatGPT, musíte nechat tento příběh co nejdříve zemřít a nechat všechny nevinné lidi na pokoji,“ napsala herečka.

Oficiálně dvojice zásnuby ještě neodvolala, ale Megan Fox již chodí bez prstenu. Byla však viděna, jak opouští manželskou poradnu. Zdá se tedy, že se vztah pokouší ještě zachránit. Při odchodu byla herečka celá uslzená.

 

Články, které by tě mohly zajímat