Právě vysíláme

Mikýř v Survivoru opět rozjíždí svoji hru. Nalezenou imunitu daruje

12. března 2024 15:19
Mikýř v Survivoru opět rozjíždí svoji hru. Nalezenou imunitu daruje

Soutěžící v Survivoru probírají dramatické události poslední kmenové rady. Lovci řeší chování a amatérskou strategii Titánů. Ornella neví co chce a Denisu mrzí kudla do zad. Kmeny absolvují dva souboje o odměnu a čeká je také návrat do kempů, které musely kvůli tropické bouři opustit. Zároveň se pouští do hledání skryté imunity.

V úvodu úterní epizody Radek říká, že ho odchod Kateřiny mrzí, protože byla platným členem kmene a její odchodem budou Titáni oslabeni. Ornellu jeho řeči štvou, podle Mikýře vysílá signály: na jedné straně říká, že už nechce pokračovat, ale zároveň ubezpečuje, že chce hrát dál. S Pirátem se zároveň shodují v tom, že Yeniffer je velkou hráčkou, která hraje hru přesně tak, jak jí to právě vyhovuje.

Kmeny absolvují další souboj o odměnu v podobě sušenek a termosek s kávou a čajem. V souboji vítězí opět Lovci a na Titánech je znát značné zklamání z další prohry. Lovci jim vyjadřují potleskem solidaritu.

Oba kmeny se vracejí do svých kempů, které museli opustit kvůli řádění tropické bouře. Na Lovce čeká v kempu jejich vyhraná odměna. Jack omylem zamění termosky s kávou a čajem a u Lovců kvůli tomu vznikne dusno. Jack se urazí a svěřuje se Rachel, že jsou jeho chyby zveličovány a nemá v kmeni respekt. Vztekle vylévá hrnek s kávou/čajem. 

 

U Titánů se Denisa svěřuje Martinovi, že nečekala od Yeniffer kudlu do zad a se slzami v očích říká, že je pro ni teď těžké začít lidem znovu věřit.

Ivana nachází nápovědu ke skryté imunitě a svěřuje se se svým nálezem ostatním. Tajenku, jejíž vyluštění představuje návod k nalezení symbolu skryté imunity, ale hodlá řešit pouze s Mikýřem. Následně jej ale už budou hledat společně s Martym, Pirátem a Sebastianem, aby jej nezískal někdo jiný z Titánů. Nakonec je v hledání úspěšný Mikýř, který symbol předává Ivaně. Denisa si myslí, že si ji chce tímto gestem koupit.

U Lovců se podaří nalézt tajenku skrývající nápovědu Bandurkovi, který ji nakonec rozluští sám.

Následující den se Ornella svěřuje, že jí předchozí noc nebylo vůbec dobře a údajně měla na chvíli omdlít. Odjíždí proto za lékaři.

 

Kmeny čeká další souboj o odměnu, který opět absolvují bez Ornelly. V souboji se jim nakonec daří konečně Lovce porazit a vyhrávají odměnu v podobě sendvičů a bramborových chipsů. Po návratu do kempu zjišťují, že Mikýř nalezl pouze polovinu symbolu imunity. Následně se Pirát Ivaně přiznává, že druhou polovinu symbolu má u sebe on.

Lovci po porážce řeší, kdo je za jejich neúspěch nejvíce odpovědný a označují jako viníka Jacka. Večer u ohně mu ostatní členové kmene vyčítají, že je ostuda, že prohrál v souboji s Ivanou. Jack nejdříve říká, že má utržený sval, ale později vyjde najevo, že chtěl spíše říci, že má namožený sval. Ostatní to ale považují za výmluvu a s Jackem jim dochází trpělivost.

 

Články, které by tě mohly zajímat