Právě vysíláme

Miley Cyrus promluvila o psychoterapii, kterou podstupuje. Trauma léčí očima

23. května 2023 15:44
Miley Cyrus promluvila o psychoterapii, kterou podstupuje. Trauma léčí očima

Miley Cyrus se stala tváří obálky prestižního britského magazínu Vogue, kde kromě nafocení vkusných snímků promluvila i o psychoterapii, kterou momentálně podstupuje.

Miley je v úžasné formě a může se pyšnit krásnou postavou. Pod vedením fotografa Stevena Meiselema nafotila krásné fotografie a promluvila o soukromí.

Oblíbená zpěvačka a herečka uvedla, že již delší dobu je střízlivá a vyhýbá se večírkům a alkoholu. Zaměřuje se spíše na rodinné a přátelské vztahy, přičemž přiznává, že se stýká převážně s homosexuály. Začala i pravidelně cvičit a správně se stravovat.

Stejně jako i mnoho obyčejných lidí, i Miley Cyrus se rozhodla podstoupit psychoterapii. Její léčba však může být pro řadu lidí neznámá, protože se jedná o terapii pohybem očí (EMDR). Jde o léčbu, která má pomoci převážně lidem, kteří se chtějí zbavit následků z prožitého traumatu. Opakované a rychlé pohyby očí totiž snižují úzkosti způsobené například autonehodou nebo osobní ztrátou. „V podstatě vymažete fyzické vjemy spojené s bolestivými vzpomínkami,“ řekla Cyrus s tím, že tato terapie jí nesmírně pomohla.

Články, které by tě mohly zajímat