Právě vysíláme

Místo šatů používá vlasy. Ukrajinka si je nestříhá už od svých pěti let

23. května 2021 14:10
Místo šatů používá vlasy. Ukrajinka si je nestříhá už od svých pěti let

Alona Kravchenko patří mezi ženy, které neřeší, co si každý den oblečou. Její vlasy měří bez dvou centimetrů dva metry a často je tak používá při focení fotografií na svůj instagramový profil k zakrytí intimních partií.

Ukrajinka Alona Kravchenko si vlasy nestříhá už od svých pěti let. „Rozhodla jsem se tak poté, co mi jednou vlasy ostříhaly opravdu nakrátko. Nikdy jsem už nechtěla jít ke kadeřnici,“ prozradila žena. Nyní jsou její vlasy dlouhé 198 centimetrů a poutají pozornost všude, kam zamíří. Aby dobře vypadaly, musí se o ně Kravchenko pravidelně starat.

Myje je sice pouze jednou za týden, protože jí proces zabere přinejmenším půlhodinu. Jinak ale každý den používá masku a masíruje si hlavu. Snaží se navíc nepoužívat fén a nechává uschnout vlasy přirozeně.

Na Instagramu pravidelně sdílí velmi osobní snímky, na kterých si intimní partie zakrývá právě svými vlasy. Sleduje ji necelých 60 tisíc lidí, pozornosti se však Ukrajince dostává také na veřejnosti. Lidé se jí ptají, zda se mohou dotknout jejích vlasů či se s ní dokonce vyfotit. „Ráda vyčnívám z davu. Líbí se mi, když mě lidé přirovnávají k princezně, dělá mě to jedinečnou,“ pochvaluje si.

Co si však užívá nejvíce, je pozornost mužů. „Milují přírodní blondýnky, a když si vezmete délku mou vlasů… Jsem vždycky v centru pozornosti, spousta lidí z města, kde žiji, mě zná a vždycky, když je potkám, obdivují, jak dlouhé vlasy mám.“

Zdroj: Twitter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat